Quatre bombers de Sabadell inicien un viatge a Madrid en Vespino

L'objectiu és participar a l'acte oficial del 50 aniversari d'aquest ciclomotor

Els motoristes amb companys del parc en el moment de la sortida
Els motoristes amb companys del parc en el moment de la sortida | NacióSabadell / Cedida
Albert Segura
16 de febrer del 2018
Actualitzat a les 9:24h
Quatre Vespinos i 600 quilòmetres per davant. Aquest és el periple que han afrontat quatre bombers del parc de Sabadell, que aquest dijous van enfilar-se damunt d'aquesta motocicleta amb l'objectiu de participar aquest cap de setmana als actes oficials per commemorar el 50 aniversari de la Vespino.

Els quatre bombers van arrencar les seves motocicletes dijous a les 8.00 hores i faran camí amb l’objectiu de passar-ho bé entre amics. La celebració a Madrid es durà a terme al centre cultural José Luis López Vázquez del barri de Sant Blas-Canillejas, on es trobaven les naus de motovespa en què es produïa el Vespino.

A la sala central del centre cultural s'exposaran 30 models del Vespino, que aquest 19 de febrer compleix 50 anys des del seu llançament, i d'altres ciclomotors derivats amb el seu mateix motor. A més es podran veure vídeos i fotografies de la seva història i està prevista una marxa des del citat centre a l'antiga fàbrica de motovespa en què participaran els més de 120 Vespinos i Vespes que s'espera arribin de tot l'Estat, entre elles les quatre sabadellenques.
 
En el seu trajecte des de la capital vallesana els acompanyarà una furgoneta que carregarà amb les seves bosses i el que calgui per fer reparacions en el camí.
 

Els motoristes, al pas per Vilafranca del Penedès. Foto: NacióSabadell / Cedida