El Fresc Festival prepara la segona edició amb el professor d'«Operación Triunfo» Manu Guix

Presentarà el seu últim treball, "Després de tot", a l’Amfiteatre dels Jardins de la Fundació Antiga Caixa Sabadell

Redacció
14 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:58h
El Fresc Festival, la iniciativa musical, teatral, poètica i de diferents espectacles sorgida l'any passat, ja prepara la segona edició. Els organitzadors han revelat "un dels seus caps de cartell": el professor d'Operación Triunfo, Manu Guix. El compositor i pianista presentarà el seu darrer disc, Després de tot.

Serà el 3 de juliol, a partir de les 22 hores, a l’Amfiteatre dels Jardins de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859. Guix reapareix en el mercat musical, després de cinc anys de silenci discogràfic. El pianista barceloní és conegut, a més pel popular programa televisiu, per ser director musical de títols com Grease, el musical de tu vidaEl Petit PríncepEl Somni de Mozart, entre d'altres.  

Actuarà a Sabadell acompanyat de la seva banda composada per Jordi Roquer a la guitarra, Jordi Franco al baix, Toni Pagès a la bateria, Oriol Cusó al saxo i Jaume Peña a la trompeta. També interpretarà els grans èxits dels seus 20 anys de carrera musical.

Aquesta és la primera cita que es coneix d'un festival que arrencarà el 24 de juny i s'allargarà fins al 24 de juliol. Aquest segon any, els organitzadors busquen consolidar ser el certamen estiuenc al Vallès, l'any passat va aconseguir 5.500 espectadors i una ocupació del 80%.