Avís per fred per aquest dimecres

Seguiran les temperatures baixes a l'espera del canvi de temps progressiu

La Mola nevada aquest dimarts
La Mola nevada aquest dimarts | Juanma Peláez
Redacció
13 de febrer del 2018
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimecres hi ha un avís per fred que afecta gran part de Catalunya, si bé poc a poc el termòmetre s'anirà recuperant. 
La temperatura mínima pujarà lleugerament en general, si bé localment quedarà semblant al terç nord, mentre que la màxima pujarà lleugerament, i localment moderadament.

La temperatura mínima oscil·larà entre -10 i -5 ºC al Pirineu i al Prepirineu, tot i que localment serà més baixa a la Cerdanya i més alta a la Val d'Aran, entre -4 i 1 ºC al prelitoral nord i a la depressió Central, localment més baixes a l'est, entre -2 i 3 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 1 i 6 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC a la resta del país, tot i que localment serà més alta a l'extrem sud.

Cel molt ennuvolat en general al llarg de tota la jornada, amb nuvolositat menys abundant fins al matí a l'extrem nord-est. Al vessant nord del Pirineu la nuvolositat serà més compacta i el cel romandrà cobert o molt ennuvolat durant tot el dia.