Eloi Cortés, nou primer secretari de les Joventuts Socialistes a la comarca

El van escollir en el congrés que es va celebrar dissabte al Casal Pere Quart

Redacció
22 de juny del 2015
Eloi Cortés, nou primer secretari de les JSC al Vallès Occidental, amb el seu equip.
Eloi Cortés, nou primer secretari de les JSC al Vallès Occidental, amb el seu equip. | PSC

Eloi Cortés, nou primer secretari de les JSC al Vallès Occidental, amb el seu equip. Foto: PSC


Eloi Cortés Serra és des d'aquest dissabte el nou primer secretari de la JSC del Vallès Occidental. Així es va decidir per unanimitat en el 7è Congrés de les Joventuts Socialistes de Catalunya de la comarca que es va celebrar dissabte al Casal Pere Quart. D'aquesta forma Cortés substitueix a la fins ara primera secretària, Alexandra Moreno. 

Amb el lema Lluita per transformar es va desenvolupar al Casal Pere Quart de Sabadell el 7è Congrés de la JSC del Vallès Occidental. El nou líder del joves socialistes estarà acompanyat de 8 persones més a la comissió executiva. 

"Ja feia anys que combinava la meva militància política amb la militància sindical i associativa, però he decidit fer un pas més en el meu compromís amb aquest projecte polític". Segons va indicar, compta amb "un equip fort i capaç i un projecte potent per a la federació del Vallès Occidental de la Joventut Socialista de Catalunya". 

Segons Cortés, la joventut vol oportunitats, per això cal un projecte "netament d'esquerres i radicalment democràtic, que posi la gent com a prioritat". La seva executiva està formada per David González (viceprimer secretari), Laura Muñoz (organització), Alejandro Hernández
(Formació), Raúl Pérez (comunicació i política municipal), Laura Delgado (secretària d'igualtat), Lorena Campoy (polítiques sociolaborals) i Serena Roca (associacionisme).

Eloi Cortés és graduat en Ciència Política i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona, i és co-fundador i president de Moviment Jove, una associació juvenil que vol posar en valor el talent dels joves i fer visibles aquelles persones joves que en els seus àmbits (polític, esportiu, cultural, social, empresarial) són líders o formen part de projectes i experiències innovadores. 

L'acte de clausura va comptar amb les intervencions del portaveu del Grup Municipal del PSC de Sabadell, Josep Ayuso; del primer secretari de la JSC, Pol Gibert, i de l'alcalde de Polinyà i membre de la JSC, Javi Silva.