I després de la neu els núvols cobriran el país

Seguiran les temperatures baixes

Redacció
13 de febrer del 2018
No es descarten pluges a partir del migdia
No es descarten pluges a partir del migdia | Jordi Peró
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dimarts de matinada hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral però que tendiran a minvar, mentre que a la resta estarà serè o poc ennuvolat. Al llarg del matí arribaran núvols alts i mitjans per l'oest del país que a partir de la tarda deixaran el cel molt ennuvolat o cobert arreu, amb nuvolositat menys abundant al quadrant nord-est.

A partir del final del matí s'esperen pluges al Pirineu i Prepirineu occidental i no se'n descarten a la resta de la serralada i de la meitat oest, amb una cota que voltarà els 700 metres, si bé al quadrant nord-oest la cota de neu voltarà els 400 metres. S'acumularan quantitats minses en general, i localment poc abundants al vessant nord del Pirineu.

Temperatura mínima en descens lleuger o puntualment moderat i màxima lleugerament o moderadament més baixa. Ambient molt fred de matinada. La temperatura mínima es mourà entre -9 i -4º C al Pirineu, -6 i -1º C al Prepirineu, -3 i 2º C a la depressió Central i al prelitoral nord i entre -1 i 4º C a la resta del país. La temperatura màxima oscil·larà entre 0 i 5º C al Pirineu, entre 2 i 7º C al Prepirineu, entre 4 i 9º C a la depressió Central, entre 6 i 11º C al prelitoral i entre 8 i 13º C a la resta del país.