Les psicofonies de l'Hospital del Tòrax «se senten» a l'última gala d'«Operación Triunfo»

La llegenda negra al voltant de l'edifici on es troba l'acadèmia i el plató del programa de TVE han fet bullir la xarxa aquesta setmana

Tots els participants del concurs, a la gala final
Tots els participants del concurs, a la gala final | RTVE
Redacció
11 de febrer del 2018
Actualitzat a les 18:19h
La llegenda negra de l'Hospital del Tòrax ha ressuscitat amb la instal·lació de l'acadèmia i el plató d'Operación Triunfo (OT), el programa que TVE ha tornat a dur a la graella de la cadena pública amb un enorme èxit. Els sons que es van sentir durant la gala final i el fet que elements tan bàsics com la taula de so deixessin de funcionar en el tram final del programa, fet que va obligar a cancel·lar l'actuació de David Bisbal, van generar molts programes entre els televidents.

En diversos moments de la gala els micròfons van fallar i van donar pas a un estrany so. El més destacat va ser a la hora 2:44, i que es pot recuperar a través d'aquest enllaç, quan el concursant Cepeda és incapaç de parlar amb cap dels dos micròfons que li presten.

La xarxa va vincular aquests estranys fenòmens, recordant la llegenda d'un espai on es van registrar diverses morts, algunes per raons clíniques i d'altres en estranyes circumstàncies, fins l'any 1997, quan va tancar portes de manera definitiva. L'espai es va reconvertir en platós de televisió, cinema i publicitat, sota el nom de Parc Audiovisual de Catalunya (PAC), i ha estat l'espai escollit per a instal·lar-hi l'acadèmia d'OT.