Ferit lleu per inhalació de fum en un incendi en un vuitè pis d'un habitatge al sud de Sabadell

Els Bombers han confinat diversos veïns de dos pisos fins a tenir controlat el foc

Els Bombers teballant un cop apagat el foc
Els Bombers teballant un cop apagat el foc | J. Peláez
Redacció
08 de febrer del 2018
Actualitzat el 09 de febrer a les 11:23h

Un veí de Sabadell, de 30 anys, ha estat traslladat a l'Hospital Parc Taulí per inhalació de fum, amb pronòstic lleu, després que s'hagi incendiat el seu habitatge, situat a la vuitena planta del número 673 de la carretera de Barcelona. El foc ha cremat completament el pis.  

Els Bombers han rebut l'avís a les 15.38 hores d'aquest dijous i s'hi han desplaçat fins al lloc vuit dotacions. Tal com han detallat, se'ls ha notificat que el fum sortia de la cuina del immoble, però quan han arribat les flames ja s'havien estès i, per ara, encara no han pogut concretar l'origen del foc.

En paral·lel, a les tasques d'extinció de l'incendi, els Bombers han obligat a confinar dos habitatges del mateix replà i d'altres de pisos inferiors.
 

L'estat del interior del immoble Foto: J. Peláez

Un bomber revisant el pis Foto: J. Peláez

Diferents bombers un cop han extingit Foto: J. Peláez

L'estat en el que ha quedat el casc Foto: J. Peláez


A les 16.24 hores han controlat l'incendi i a les 17.17 han començat a remullar la zona i a ventilar, amb el foc ja apagat. No han detectat danys estructurals importants. A més, d'aquestes dotacions dels Bombers, també s'han personat al lloc la Policia Municipal de Sabadell i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una de les quals ha traslladat al ferit lleu al Taulí.