Operació dels Mossos contra membres de la banda motera Hells Angels a Sabadell

Els agents investiguen alguns d'ells per la seva presumpta relació amb un assassinat

Un mosso a l'entrada de la seu de Hells Angels
Un mosso a l'entrada de la seu de Hells Angels | Juanma Peláez
Redacció
07 de febrer del 2018
Actualitzat a les 11:54h

Els Mossos d’Esquadra duen a terme des d’aquest dimecres a primera hora del matí un operatiu policial contra membres de la banda motera Hells Angels MC a Barcelona i algunes localitats de l’àrea metropolitana, com Sabadell, Castelldefels, Sitges, Gavà i Vallirana, a més de Riells i Viabrea (Selva). La banda esta considerada una organització criminal pel Departament de Justícia dels Estats Units.

Segons fonts properes al cas, se’ls investiga per la seva presumpta relació amb un assassinat l'any passat a la ciutat com a conseqüència d'una baralla amb una banda rival i pel presumpte delicte de tràfic de drogues, especialment marihuana.

Per ara, hi ha 17 detinguts i l'epicentre d'aquests escorcolls es troba al carrer Sarret número 2 de Sabadell, a Can Feu, on està ubicat el local d'aquest grup i vinculat al Hells Angels, anomenat Nomads. Poc després de dos quarts de deu ha arribat a aquest punt un vehicle policial amb un dels principals detinguts. A hores d'ara diversos agents es troben a l'interior d'aquesta instal·lació amb l'arrestat i secretaris judicials.
 

L'entrada d'un agent per recollir documentació de la seu Foto: Juanma Peláez
 

El dispositiu policial muntat al barri de Can Feu Foto: Juanma Peláez


Els Mossos, que han iniciat l'operatiu passades les sis del matí, a més de la seva presència a la ciutat també han fet una desena d'entrades.