​Unes botes de Xavi signades seran subhastades amb fins solidaris

Redacció
22 de juny del 2015
Jose Sag i de Miguel Angel Rodriguez, organitzadors del torneig
Jose Sag i de Miguel Angel Rodriguez, organitzadors del torneig | Foto: La Xarxa

Jose Sag i Miguel Angel Rodriguez, organitzadors del torneig Foto: La Xarxa


El proper dissabte dia 27 de juny al camp de la Sabadellenca tindrà lloc el I Torneig Solidari de futbol per a malalties rares. Jose Sag i Miguel Angel Rodriguez, organitzadors i impulsors de la competició han estat al programa Esports en Xarxa de La Xarxa per explicar en què consistirà la competició i algunes sorpreses.

Es tracta en primer lloc d'un torneig de futbol per a benjamins i prebenjamins, tot i el que el més important és la causa. Per aconseguir recaptar el  màxim de diners possibles, els organitzadors han aconseguit reunir samarretes de futbolistes, d'esportistes, botes de futbol...

Seran prop de 200 productes donats com ara la samarreta del Dinamo de Zagreb de Dani Olmo, les botes de Xavi Molist, els guants d'Isaac Becerra, una samarreta del Girona i una de Manu Lanzarote, o els dos productes estrella: una samarreta antiga del Barça signada per la plantilla que acaba d'aconseguir el triplet i unes botes de Xavi Hernández, signades per ell, i que segons els organitzadors poden arribar a vendre's per 500 euros o més.
 

Les botes de Xavi Hernández Foto: La Xarxa