urbanisme

Comencen les obres per recuperar el Passeig de la Plaça Major

S'actuarà als extrems nord i sud i s'espera que estigui acabat abans de l'Aplec de la Salut

per Redacció, 12 de febrer de 2018 a les 07:00 |
El Passeig de la Plaça Major | Albert Segura
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest dimarts comencen les tan esperades obres al Passeig de la Plaça Major. Es tracta d'uns treballs que han de permetre recuperar aquest cèntric espai de la ciutat per a l'ús quotidià i resoldre el nyap que no s'ha pogut arreglar amb anys i anys d'obres.

Els treballs començaran per homogeneïtzar l'espai als extrems nord, al límit amb el passeig Manresa, i sud, la plaça Doctor Robert. Així, es posarà el mateix tipus de paviment, de granit i polit, per donar continuïtat, i que comptarà amb una inversió de 150.000 euros. Entre quatre i sis setmanes, aquest tram quedarà tallat i les línies d'autobús que l'utilitzen, els que van d'est a oest, alteraran el seu recorregut.


Les feines que impliquin càrrega i descàrrega entraran i sortiran pel passeig Manresa, en cas de fer-ho pel nord, i per la Rambla, en cas de fer-ho pel sud. També caldrà reubicar les terrasses de la zona. En canvi, els veïns afectats sí podran accedir-hi. 

 

Participació