Nova crema de contenidors i turismes a Sabadell

Ha passat aquest cap de setmana

Redacció
05 de febrer del 2018
Actualitzat a les 12:20h
Els Bombers de la Generalitat i la Policia Municipal de Sabadell han tornat a anar de corcoll aquest cap de setmana per nous casos de crema de contenidors i vehicles a la ciutat. En aquest cas s'hi han vist implicats diverses unitats, després que la setmana passada també es va produir la crema d'un contenidor i un vehicle.

Dissabte, a les 20:04 hores, a l'alçada del número 41 del carrer Himàlaia, es va originar un incendi a un contenidor, afectant en total a quatre contenidors de recollida selectiva. Les flames també van afectar tres turismes que estaven estacionats i un baixant d’un habitatge. 

D'altra banda, divendres es van produir dos casos fortuïts. El primer va ser a les 10:08 hores, a l'alçada del número 38 del carrer Urgell, on es va produir un incendi en un turisme que estava circulant, per causes desconegudes. A les 15:53 hores, al carrer Bruc amb el carrer Sant Sebastià, s’originà un incendi a un contenidor d’escombraries, sense que quedés afectat. En aquesta ocasió, la causa va ser el llançament de cendres al seu interior.