Els Gardelianos homenatgen Carlos Gardel

El mestre del tango és el protagonista de la festa que el Teatre de La Faràndula acull aquest vespre

Nació Sabadell
20 de juny del 2015
Actualitzat el 22 de juny a les 9:06h
Carlos Gardel
Carlos Gardel
 
No molta gent ho sap, però les creences apunten que Carlos Gardel és descendent de Sabadell. Així ho asseguren des de l’Associació Gardelianos Sabadell, que aquest vespre volen omplir el Teatre de La Faràndula amb el Festival de Tango Homenatge a Carlos Gardel.
 
Aquestes creences apunten que Gardel seria el nét de Joan Escayola, veí de Sabadell que va emigrar a l’Uruguai al segle XIX. El seu fill, Carlos Félix Escayola, seria el pare de Gardel, tot i que no es té constància certa que sigui així. Això, però, no és un impediment perquè l’associació tingui arrels profundes a la ciutat, fet que els ha dut a organitzar l’homenatge d’aquest vespre.
 
“Des de 2003, Carlos Gardel és patrimoni de la Unesco com una veu de veus del món”, explica Margarida Solà, responsable de l’associació. És per aquest motiu que en destaquen la importància de retre homenatge a una figura referent del tango a nivell mundial i que a més podria tenir el seu vincle amb la ciutat.
 
La cita comptarpa amb l'orquestra Tango Sur, l'orquesta d'Acordeons de Sabadell, les veus de Fernando Ríos Palacio, Livia Comerci i Hugo Colacho, i la parella de ball d'Andrés Surra i Flavia Morari.