Les escales mecàniques de l'estació de Plaça Major seran una realitat a l'estiu

El proper 12 de febrer començaran les obres que s'allargaran durant quatre mesos

L'accés a l'estació de Sabadell Plaça Major
L'accés a l'estació de Sabadell Plaça Major | Juanma Peláez
02 de febrer del 2018
Actualitzat a les 16:00h
Les escales mecàniques de baixada de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Plaça Major de Sabadell seran una realitat al juny. Així ho ha anunciat aquest divendres el segon tinent d'alcalde, Juli Fernàndez, després que el president de FGC, Enric Ticó, li hagi confirmat. Les obres s'iniciaran el proper 12 de febrer, en consonància amb les que engegaran al passeig, i està previst que s'allarguin durant quatre mesos.

A més de les escales mecàniques al vestíbul, també s'instal·laran un ascensor de baixada addicional d'accés a l'andana. "Unes actuacions que no afectaran al funcionament de l'estació", ha apuntat Fernàndez. 

D'altra banda, també ha dit que el mateix dia es farà l'inici de la licitació per a unes altres escales mecàniques a La Creu Alta, per connectar vestíbul i andana. El tinent d'alcalde ha celebrat aquests dos anuncis i "el compliment d'una evidència, que en un moment donat no es va poder dur a terme per qüestions pressupostàries".  

Finalment, s'acaba amb una llarga demanda municipal i d'usuaris, així com amb el ball de dates i de possibles actuacions que han anat apareixent els últims mesos.