Arrenca la nova temporada de circ a Ca l'Estruch amb una proposta creativa

La companyia barcelonina DU’K’TO alça la "Vela"

La companyia en acció
La companyia en acció | companyia DU’K’TO
Redacció
02 de febrer del 2018
Aquest divendres arrenca la nova temporada de circ a la Vela i al bar del recinte municipal de Ca l’Estruch. A les 21 hores, la companyia DU’K’TO presentarà In-Confort a la Vela. Es tracta d’un recorregut creatiu que porta els components de la banda barcelonina a una confrontació entre la individualitat i el grup, distorsionant la pròpia realitat, mitjançant l’acrobàcia i la dansa. Va del somni a la idea, de la idea al projecte, del projecte a l’aventura i de l’aventura a In-Confort.

El 2 de juliol de 2017 van estrenar aquest títol a Mirabilia Festival (IT), l’espectacle que els porta per diferents escenaris nacionals i internacionals. Prèviament a la funció de la companyia de Barcelona, a les 20.30 hores i a les 22, al bar es faran dues càpsules de circ gratuïtes.



Aquest dissabte, a les 18.30 h, la companyia Sifó oferirà Històries de circ. Es tracta d’una proposta familiar que darrere de cada “més difícil encara” hi ha tot un món per descobrir. S'expliquen les històries que s’amaguen sota l’envelat, algunes de les quals són molt antigues i d’altres, més recents.

D’altra banda, el mateix dissabte, a les 22 hores al bar de Ca l’Estruch, Dtumbaga Copla farà un concert gratuït. Es tracta d’un grup de Sabadell, que fa versions de coplas de tota la vida amb un estil rumber especial.