VÍDEO Catalunya, en un viatge espectacular de 4 minuts

Oliver Astrologo sorprèn amb un muntatge carregat de màgia i emocions

L'estany de Banyoles, vist des de l'aire
L'estany de Banyoles, vist des de l'aire | Oliver Astrologo
Redacció
01 de febrer del 2018
Actualitzat el 06 de febrer a les 12:33h
“Tan bon punt vaig posar un peu a Catalunya vaig saber que havia trobat un lloc que no voldria deixar. Bàsicament conegut per Barcelona i les platges de sorra, Catalunya va més enllà i et sorprèn amb la seva naturalesa diversa i la seva cultura potent, que abasta l'art, l'arquitectura, la gastronomia i la cultura popular”.

Així comença l'explicació d'Oliver Astrologo, el productor d'un trepidant i espectacular vídeo on proposa un viatge per Catalunya en només quatre minuts. Des dels boscos de la Fageda d'en Jordà i el Pedraforca fins a la Costa Brava, passant per la Sagrada Família, els castellers i la fauna, el vídeo mostra una Catalunya única, amb un enfocament molt particular. La música tampoc té pèrdua.



Al vídeo, hi apareixen les localitats següents: Barcelona; Blanes. Cadaqués. Sant Pere de Rodes i Port de la Selva, a la Costa Brava; Besalú, Sant Pau, la Fageda i Sant Martí del Corb a la Garrotxa; Vall de Núria, al Ripollès; el Pedraforca al Berguedà; Sant Llorenç de Morunys al Solsonès; el Congost de Mont-Rebei, Montsec i Àger, Lleida; Sant Carles de la Ràpita i Deltebre a les Terres de l’Ebre; Siurana; Tarragona; Montserrat, al Bages; La Foradada, Cantonigròs, Rupit i Tavertet a Osona; ciutat de Girona i Figueres. 
 

El Palau de la Música de Barcelona. Foto: Oliver Astrologo
 

Un altre dels paratges que es mostren al vídeo Foto: Oliver Astrologo