Sabadell compta aquest Sant Joan amb la seva pròpia font pirotècnica

Petards 4x4 comercialitza la font de la Torre de l’Aigua | Es suma als productes exclusius del Centre d’Esports Sabadell

Albert Segura
23 de juny del 2015
Actualitzat a les 11:36h
Productes priotècnics sabadellencs
Productes priotècnics sabadellencs | Albert Segura

Productes priotècnics sabadellencs. Foto: Albert Segura

 
La ciutat de Sabadell compta aquest any per Sant Joan amb una font pirotècnica pròpia. Es tracta de la Torre de l’Aigua, una bateria de cràquer blanc que s’ha batejat amb el monument insígnia de la ciutat. El producte el comercialitza en exclusiva l’empresa Petards 4x4, situada al barri dels Merinals.
 
L’empresa ha incorporat aquesta font en el seu catàleg, en el qual hi figuren una sèrie de petards i fonts exclusius del Centre d’Esports Sabadell fruit de l’acord que des de fa uns anys tenen amb el club arlequinat. “Comptem amb la bateria de L’Estadi, que és un castell de focs de colors, la Font del Cor, que també és arlequinada, i la Torre de l’Aigua, que puja a gran alçada i fa un efecte platejat i daurat”, explica Sandra Córcoles, responsable de la botiga.


 
L’empresa, a més, compta amb una font dedicada als Saballuts batejada com La Font dels Castellers. Els petards s’han presentat de manera individual però també en paquets sota el nom de “11 de Setembre”, que compta amb una palmera de colors amb espurnes, i el batejat com “La Ceba”, que ofereix la Torre de l’Aigua, la Font del Cor i la bateria de L’Estadi.


 
Per a totes les butxaques
 
El sector espera igualar les vendes de l’any passat després que s’hagin ajustat preus i se n’hagin mantingut en molts productes. En el cas de Sabadell, l’empresa ofereix un paquet amb el nom de Lot Solidari, que per un preu de 5 euros ofereix 9 productes, entre els quals bombetes, bengales, “chinos” i àguiles: “És dels que més s’està venent, intentem ajustar-nos a totes les butxaques”, explica Córcoles.
 
A banda, la botiga sorteja una pilota i una samarreta del Centre d’Esports Sabadell signada entre tots els clients que facin compres superiors als 15 euros, mentre que per a compres superiors als 25 euros sorteja un iPhone 6.