Continua el «bon rotllo» entre Sabadell i Terrassa

Els dos nous alcaldes segueixen la línia d'entesa impulsada pels seus antecessors

L'alcalde Maties Serracant ha rebut al seu homòleg de Terrassa, Alfredo Vega
L'alcalde Maties Serracant ha rebut al seu homòleg de Terrassa, Alfredo Vega | Ajuntament de Sabadell
Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a les 21:19h
Les rivalitats entre Sabadell i Terrassa sembla que, com a mínim a nivell institucional, han quedat aparcades. La bona sintonia mostrada pels dos anteriors alcaldes, Juli Fernàndez i Jordi Ballart, continua amb els seus successors: Maties Serracant i Alfredo Vega. Tot i ser batlles de diferents colors, igual que Fernàndez i Ballart, transmeten entesa o voluntat de tenir-la. 

A les fotografies dels anteriors alcaldes junts al balcó de l'Ajuntament de Terrassa per la Festa Major de la ciutat el 2015 i la mateixa instatània, però durant la Festa Major de Sabadell el 2016, ara cal afegir a l'àlbum els dos nous inquilins de la plaça Sant Roc i el Raval de Montserrat. Serracant i Vega s'han trobat aquest dimecres a la tarda al consistori de la capital del Vallès Occidental.

Una trobada per "continuar treballant i col·laborant" en temes d'interès per a les dues localitats. L'alcalde egarenc ha piulat, des del seu compte personal, l'entrevista amb el seu homòleg, destacant que se segueixen "refermant les línies de col·laboració obertes en aquest mandat amb la ciutat veïna". Per la seva part, Serracant ho ha fet a través del compte de l'Ajuntament de Sabadell.