​Els advocats de Sabadell impulsen el primer curs contra la violència de gènere dirigida als docents

Una iniciativa pionera que consistirà en 15 hores amb formació en diversos aspectes

Redacció
31 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:21h
L'Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell ha impulsat un curs contar la violència de gènere que va dirigit al professorat de secundària. Es tracta d’una iniciativa pionera i que començarà el proper 13 de febrer. Consistirà en 15 hores de classes desenvolupades en cinc sessions, que es duran a terme tots el dimarts.
 
El curs, que està homologat pel Departament d’Ensenyament i és gratuït, porta per títol Aspectes jurídics i pràctics de la violència masclista. L’objectiu és formar als docents, encara que també està obert a professionals en contacte amb aquesta problemàtica, amb diferents eines, perquè puguin afrontar situacions de maltractament entre els seus alumnes i s’aconsegueixi prevenir la violència masclista.
 
El material d’aquesta formació estarà enfocat a identificar conductes delictives, protocols d’actuació adequats a cada fet, dotar de recursos per prevenir i detectar situacions i l’ús de llenguatge integrador i d’igualtat.
 
L’equip que impartirà les classes estarà format per, entre d'altres, la magistrada Carme Guil, l’advocat Xavi Felip, la psicòloga Agnès Brossa, la mossa d’esquadra Andrea Garcia i la filòloga Agnés Yúfera.