El Vallès, escenari de presentació dels candidats a Eurovisió

Els estudis de RTVE a Sant Cugat han acollit la presentació de la parella que cantarà a Lisboa al maig

Els dos representants per al festival d'Eurovisió d'enguany
Els dos representants per al festival d'Eurovisió d'enguany | Albert Hernàndez
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 17:28h
El Vallès ha tornat a ser protagonista d'una nova edició d'Eurovisió, que del 8 al 12 de maig se celebrarà a Lisboa. No amb el ressò i la viralitat, per ara, de l'any passat amb l'actuació del sabadellenc, Manel Navarro. Als estudis de RTVE, a Sant Cugat, s'ha presentat aquest dimarts la parella que representarà Espanya al festival: Alfred Garcia i Amaia Romero. 

Un duo sorgit de la fàbrica d'Operación Triunfo, que s'està gravant també a la comarca, al Parc Audiovisual de Catalunya. L'aparició de la parella catalano-navarresa ha despertat una gran expectació mediàtica, que en el concurs televisiu va aconseguir aquest dilluns el 43% del vot del públic per ser els representants al certamen musical amb el títol Tu Canción


Una posada en escena que, durant la gala d'aquest dilluns, van culminar amb un petó. Una escena que el jove del Prat de Llobregat no ha descartat a la capital portuguesa: "això no es planeja, el que sorgeixi i ahir va sorgir. De totes maneres, tinc un record borrós". De fet, els dos cantants han admès estar "assimilant" la seva elecció i que el que estan vivint és "un somni". 

L'últim lloc que va aconseguir Espanya a Kiev el 2017 ha estat present en la presentació. Per això, Amaia ha explicat que "no hi ha cap regla per anar a Eurovisió" i que no existeix cap fórmula per guanyar, ha posat com exemple la canço guanyadora de l'any passat: Amar pelos dois de Salvador Sobral. Alfred ha afegit que "la classificació és relativa, la clau és fer una bona actuació".