Els Mossos registren el taxi de Xavier Domènech a la recerca de Puigdemont

La policia ha blindat els accessos al Parlament de Catalunya

Un agent dels Mossos registra el maleter d'un taxi a les portes del Parc de la Ciutadella.
Un agent dels Mossos registra el maleter d'un taxi a les portes del Parc de la Ciutadella. | Marti Urgell
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:07h
Els Mossos d'Esquadra han tornat a tancar les entrades al Parc de la Ciutadella aquest dimarts des de primera hora del matí i l'accés es restringit als diputats, treballadors, empreses de serveis i mitjans de comunicació acreditats, que han de passar els controls per la porta del Passeig Picasso. L'accés del passeig Lluís Companys està completament tancat. L'accés al zoo per dins del parc també està tancant, i en canvi, els centres educatius del recinte imparteixen classe amb normalitat.

Els agents desplegats pel dispositiu, que s'està duent a terme amb la col·laboració de la policia espanyola, registren l'interior dels vehicles que volen accedir als voltants del Parlament. En un d'aquests controls s'ha produït una imatge força curiosa, tal com ha avançat La Vanguardia i ha pogut confirmar NacióDigital. Els Mossos han aturat el taxi del sabadellenc Xavier Domènech i han registrat el maleter a la recerca de Carles Puigdemont.

El cap de llista de Catalunya en Comú-Podem ho ha atribuït al "sense sentit" en el qual està instal·lada l'actualitat política de l'Estat. En declaracions també a La Vanguardia, ha relatat que els agents han rebuscat "en tots els racons" del vehicle. Ha estat en aquest moment quan el taxista s'ha mostrat "més tens", tot i que no ha estat "per portar cap possible President".

Pablo Iglesias també n'ha dit la seva a través de Twitter. Amb una piulada irònica, ha destacat que aquests fets no formen part d'una història de Mortadelo y Filemón, sinó de "Barcelona en el 2018".