Els CDR de Sabadell mantenen la mobilització per avui al Parlament

Ho fan després que el president Roger Torrent ha anunciat l'ajornament del ple d'investidura de Carles Puigdemont | Convoquen els ciutadans a una sortida col·lectiva a les 13.00 hores a Sabadell Sud per trobar-se davant del Parc de la Ciutadella

Façana del Parlament
Façana del Parlament | Josep M. Montaner
Redacció
30 de gener del 2018
Actualitzat a les 23:35h
Els Comitès de Defensa de la República (CDR) de Sabadell mantenen les mobilitzacions previstes per avui al voltant del Parlament de Catalunya. Ho fan després que el president Roger Torrent ha anunciat un ajornament de la sessió d'investidura de Carles Puigdemont, hores abans que el Tribunal Constitucional es reuneixi per resoldre les al·legacions del president de la Generalitat candidat a la reelecció.

Tot i la suspensió, els CDR han anunciat que mantenen les mobilitzacions, motiu pel qual convoquen la ciutadania a les 13.00 hores a l'estació de Rodalies de Sabadell Sud per posar rumb al Parc de la Ciutadella. El punt de trobada pels representants de Sabadell, segons informen a través dels canals oficials a les xarxes, és al passeig Pujades amb el carrer de Wellington.