​La pluja inunda l’Escola Virolet de Can Llong

Un episodi, que segons el PSC, posa en evidència "la deixadesa" del govern municipal

El pati de l'Escola Virolet inundat
El pati de l'Escola Virolet inundat | PSC
Redacció
26 de gener del 2018
Actualitzat a les 18:56h
Les intenses i continuades pluges d'aquest divendres a Sabadell han inundat l’Escola Virolet de Can Llong, que es troba en barracons. Una imatge que ha captat el primer secretari del PSC, Pol Gibert: “és impropi d’una ciutat desenvolupada". Ha remarcar que aquestes instal·lacions “no són les adequades” i ha afegit “només ha calgut un episodi de pluja forta per tornar a veure les conseqüències”.
 
Gibert ha recordat que la seva formació “des de fa anys” denuncia l’estat d’aquest centre, proposant millores com ara l’arranjament de l’espai de pati, amb espais d’ombres, entre d’altres. Ho ha atribuït “a la deixadesa del govern de Sabadell” i a la seva manca de “lideratge”. Una responsabilitat que també ha repartit cap “a la falta de compromís de la Generalitat”.
 

L'aigua ha cobert diferents elements repartits pel pati del centre Foto: Nació Sabadell / Cedida


En aquest sentit, ha qualificat de “despropòsit” que el Govern no hagi avançat en la licitació de les obres per al nou Institut Can Llong i l’Escola Virolet, un compromís adquirit el passat mes de març. “Són una necessitat”, ha subratllat i ha exigit la seva construcció “d’una vegada”, complint amb el que són les “seves obligacions”.