Nou recordatori sobre la tinença d'animals a Sabadell

L’Ajuntament recorda les obligacions que tenen les persones responsables d’animals de companyia

Redacció
26 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:14h
En el marc de l’aprovació de la nova ordenança de tinença, protecció i benestar animal, l’Ajuntament de Sabadell ha decidit reforçar la campanya municipal de sensibilització per a una tinença responsable d’animals formada per torretes publicitàries.

La campanya promou diferents missatges que recorden als propietaris de gossos i gats l’obligació d’identificar i censar l’animal, recollir les deposicions del gos per mantenir neta la ciutat i portar-lo lligat quan surti a passejar. Així mateix, també es promou l’adopció en comptes de la compra.

Els espais de la ciutat on s’han col·locat les torretes i on es van instal·lar l’any passat, corresponen a punts suggerits, tant pels serveis de neteja com per la ciutadania, on uns o altres han observat que hi ha persones responsables de gossos que no compleixen amb l’obligació bàsica de recollir les deposicions dels animals que passegen.

A hores d’ara es poden trobar torretes a l’entorn de l’Església de Ca n'Oriac, a l’avinguda d’Egara amb ronda d’Orient, a la plaça de Lluís Mas, a la plaça del Vapor Gorina, a l’avinguda de Tarradellas i al carrer de la Germanor i al de l’Alegria.

La voluntat és ampliar la campanya actual de sensibilització i difondre durant tot el
2018 les obligacions de la nova ordenança amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i
aconseguir canvis que millorin la convivència.