Detenen tres persones per robar en domicilis al Vallès i que bloquejaven les portes per dificultar l'accés dels titulars

El jutge els va deixar en llibertat amb càrrecs

Redacció
25 de gener del 2018
Actualitzat el 26 de gener a les 9:33h
Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 18 de gener, dos homes i una dona, de 23, 22 i 20 anys de nacionalitat albanesa i veïns de Sant Vicenç dels Horts, com a presumptes autors de sis robatoris amb força en domicilis de Viladecavalls, dos d’ells en grau de temptativa.
 
La Policia ha fixat que els delictes s’haurien comés en un període curt i en llars molt properes, amb casses adossades. El primer robatori es va produir el 10 de desembre i l’últim el 18 de gener. En tots els casos utilitzaven el mateix modus operandi, entre d’altres característiques utilitzaven diferents elements per bloquejar els accessos. Així, dificultaven l’entrada dels propietaris i podien guanyar temps per fugir.
 
A més, actuaven entre les 18 i les 20 hores, accedint per portes corredisses o finestres. Dos entraven a l’interior dels immobles i un tercer vigilava des de fora.
 
Amb aquesta informació, la policia catalana va muntar un operatiu i va enxampar els tres al municipi vallesà. En l’escorcoll se’ls van intervenir guants, llanternes i un cisell. El 20 de gener van entrar al domicili dels detinguts, a la localitat baixllobregatina, on van trobar rellotges i joies, entre d’altres objectes, procedents dels suposats robatoris. Al dia següent, van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs.