La sabadellenca Laura Rosel s'estrena amb un 18,2% d'audiència al capdavant del «Preguntes freqüents» de TV3

Pren el relleu al també sabadellenc Ricard Ustrell

Laura Rosel, entrevistant Ernest Maragall
Laura Rosel, entrevistant Ernest Maragall | TV3
Redacció
21 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:34h

Laura Rosel, entrevistant Ernest Maragall. Foto: TV3


La periodista sabadellenca Laura Rosel s'ha estrenat aquest dissabte com a presentadora del programa Preguntes freqüents de TV3 amb una audiència del 18,2% de quota i 341.000 espectadors. El programa retorna després que el també sabadellenc Ricard Ustrell va posar punt i final a la seva aventura televisiva amb una mitjana d'un 17% de share que va situar el programa com a líder a les nits de dissabte a Catalunya.

La fins ara subdirectora de 8 al dia ha deixat 8tv i s'ha incorporat a TV3 a través de la productora El Terrat per conduir el programa revelació de les nits del dissabte. Rosel s'ha estrenat amb convidats com Ernest Maragall, Carles Riera o Elsa Artadi. Podeu veure el programa sencer a través d'aquest enllaç.

Laura Rosel, forjada a Ràdio Sabadell

Rosel va ser editora d'informatius a Ràdio Sabadell, i des de 2007 fins 2017 va ser editora de l'informatiu 14/15 de RAC1 i presentadora del Via Lliure d'Estiu. A la tardor de l'any passat va fer el salt a la petita pantalla com a sotsdirectora del programa 8 al dia, a 8tv, fent tàndem amb Jordi Armenteras.