VÍDEO «SkyNews» emet imatges inèdites de la repressió policial en un reportatge de l'1-O

La cadena explica la violència policial i com ho van viure els periodistes que ho van cobrir

Redacció
21 de gener del 2018
La violència policial del referèndum de l'1 d'octubre va fer la volta al món i les imatges de policies espanyols carregant contra els votants encara són protagonistes en mitjans d'arreu del món. SkyNews n'ha fet un reportatge. Amb el títol Behind-the-scenes of Sky News Coverage of the Catalan Referendum, diversos periodistes i treballadors de la cadena parlen del referèndum i de la qüestió catalana i de com van viure el referèndum. 
 
Al reportatge hi apareixen imatges inèdites de les càrregues policials i de la tasca dels professionals de la cadena durant aquell diumenge plujós. El treball s'emmarca en la sèrie Hotspots: On the Frontline, que repassa alguns dels conflictes o episodis més tensos o violents de món. 

Fa pocs dies, TV3 va emetre un documental sobre l'1 d'octubre i la violència policial que va ser líder d'audiència. S'explicava, des de cinc col·legis electorals i a partir de testimonis anònims, com va ser aquella jornada. Un dia "terrible i inoblidable" marcat per les càrregues policials i per la resistència de més de dos milions de persones que van aconseguir votar.