VÍDEOS La pel·lícula rodada a l'antiga seu de Correus de Sabadell veu la llum a Alemanya

La pel·lícula alemanya "Der Barcelona Krimi" explica la investigació de dos Mossos d'Esquadra a la ciutat de Barcelona | L'antiga seu de Correus es va convertir en una comissaria dels Mossos d'Esquadra

La seu de Correus, reconvertida a Der Barcelona-Krimi
La seu de Correus, reconvertida a Der Barcelona-Krimi | ARD
22 de gener del 2018
Actualitzat el 23 de gener a les 9:15h

Un moment de Der Barcelona-Krimi. Foto: ARD


El passat mes d'abril l'antic edifici de Correus de Sabadell es convertia en un punt d'atenció. Els focus a l'exterior de les instal·lacions assenyalaven que a l'interior s'hi coïa alguna cosa, concretament un rodatge. I tot plegat per una producció que veuria la llum a molts quilòmetres de casa nostra.

Concretament, es tractava del rodatge de la TV-movie titulada Der Barcelona-Krimi per a la televisió alemanya ARD. L’edifici va ser cedit a la productora Dreamtool, que buscava uns interiors on reproduir una comissaria de la policia catalana, i que ho van aconseguit, com es veu en aquesta galeria d'imatges.

El resultat de la gravació que es va fer allà i a diverses localitzacions de la ciutat de Barcelona va donar pas a la creació de dues pel·lícules de 90 minuts cada una, en què s’expliquen casos policials, centrats en aquesta ocasió en la capital catalana, Barcelona. L’exterior de la comissaria se situa a la seu de Correus de Via Laietana, però l’interior es roda íntegrament a Sabadell. Fins i tot, i si estem atents, a través de les finestres es pot veure passar algun autobús de la TUS.

El repartiment actua sota les ordres del director Jochen Alexander Freydank, guanyador d'un premi Oscar l'any 2009 pel curtmetratge Spielzeugland. El 60% dels actors que hi apareixen són catalans, mentre que els protagonistes són alemanys, els dos principals l'estrella de cine Clemens Schick i Anne Schäfer. 

Podeu veure els dos episodis a continuació:

Der Barcelona-Krimi: Über Wasser halten
 


Der Barcelona-Krimi: Tod aus der Tiefe