Polèmica a Sant Cugat: un gimnàs ofereix quotes més barates a la gent més grassa

L'Ajuntament ha demanat la retirada de la campanya a l'empresa Eurofitness

El cartell de la polèmica
El cartell de la polèmica | @EstherMadrona
Redacció
17 de gener del 2018
Actualitzat a les 16:47h
Quant més gras, més barat et sortirà anar al gimnàs. Així és com ho planteja el gimnàs Eurofitness de Sant Cugat, que ha llançat una campanya agressiva a la ciutat vallesana en què planteja precisament quotes més econòmiques a qui tingui més sobrepès. L'Ajuntament ja n'ha demanat la retirada immediata.

"Qui més pensa, menys paga". Aquest és el lema que l'empresa utilitza per promocionar la seva campanya de gener, una època on, qui més qui menys, surt de l'època de dinars i sopars de Nadal amb algun quilet de mes.

La firma promociona la seva oferta a través de diversos cartells publicitaris, si bé de la seva web ja n'ha retirat la promoció. Tot i això, en aquests panells hi apareix el logotip de l'Ajuntament, que ja se n'ha desmarcat.

Davant la crítica pública que s'ha fet de la campanya a la xarxa el consistori ha mogut fitxa."Hem demanat a @fitnesscugat la retirada immediata d'aquesta publicitat. No la compartim. Fomentem l'esport i l'activitat física, i no pas l'obsessió per uns determinats estereotips", han respost a la crítica d'una usuària.