El PSC diu que el govern de Sabadell «no té credibilitat»

Atribueixen a l'alcalde Serracant una expressió que apuntava que aquest 2018 començaria a treballar per la ciutat

Redacció
18 de gener del 2018
El PSC considera que el govern de Sabadell no té credibilitat. Es basen en unes paraules què asseguren que va pronunciar l'alcalde de la ciutat, Maties Serracant, i on asseguren que deia que aquest 2018 començaria a treballar per la ciutat.

La formació es manifesta "sorpresa" per les paraules que hauria pronunciat Serracant, assegurant que començaria a treballar aquest any, que consideren l'avantsala de les eleccions municipals, previstes per maig de 2019. "Això ens demostra el que nosaltres hem denunciat des de fa molt de temps, el govern no tenia cap projecte de ciutat, ni cap full de ruta per tirar endavant Sabadell, hem estat aturats", assenyala el portaveu del grup municipal, Josep Ayuso.

Les paraules del socialista xoquen amb les que va pronunciar Serracant en la presentació del pressupost municipal per a 2018, on va assegurar que el govern havia hagut d'invertir dos anys per elaborar un projecte de ciutat inexistent, atribuint una deixadesa a l'anterior executiu socialista, del que Ayuso en formava part.

"No hem d'anar molt lluny per veure, per exemple, l'enorme caos circulatori d'aquests dies a la ciutat, provocat pel fracàs d'un projecte de mobilitat equivocat", afegeix Ayuso. En aquest sentit, atribueix la descoordinació interna que diu que hi ha a l'executiu local a la "baralla constant" entre els quatre socis, i assegura que els anuncis de projectes de Serracant "no se'ls creu ningú".