​Primera victòria de les Partisanes (12-22)

Van derrotar als Spartans de Granollers per 37-31 en un partit disputat a La Roureda.

Un moment del partit
Un moment del partit | SRC
Oriol Ferran
19 de gener del 2018
La unió dels equips femenins de Sabadell i Santa Coloma de Gramenet, les Partisanes, van aconseguir aquest passat dissabte la primera victòria a la Segona Catalana de rugbi. Les noies de Cristina Sanchez i Ruben Montes van derrotar als Químics de Barcelona per 12-22 en un partit molt emocionant i divertit. Les Partisanes escalen fins a la sisena posició després d’aquesta important victòria.

El partit, que va començar amb gairebé quaranta minuts de retard a causa de l’acumulació de partits que s’havien de disputar a La Teixonera de Barcelona, va començar molt bé per les noies de Sabadell i Santa Coloma. La capitana Montse Martín, que debutava en la posició de mig de melé, va obrir el marcador al minut 16 després de trobar un espai a la defensa barcelonina que li va permetre anotar el primer assaig del partit.

Les jugadores dels Químics van empatar el partit en pocs minuts després d’aprofitar un error de la defensa partisana però ,un altre cop Montse Martín, va plantar la pilota més enllà de la línia d’assaig rival i tornava a posar a les visitants per davant al marcador. Al minut 32 de partit les locals van aconseguir un assaig que les posava per davant al marcador (12-10), distància amb la qual es va arribar a la mitja part.

A la segona part les Partisanes van sortir a buscar la primera victòria de la temporada i no van donar cap opció a les barcelonines. Al minut 49 Nayarit Díez aconseguia un assaig que ella mateixa s’encarregava de transformar i posava d’aquesta manera a les visitants un altre cop per davant al marcador. Laura Bautista, quan faltaven deu minuts per acabar el partit, va ser l’encarregada d’anotar l’assaig que deixava el marcador en 12-22 i el partit pràcticament vist per sentència. Amb aquest resultat es va arribar al final del matx i d’aquesta manera les Partisanes van aconseguir la primera victòria de la temporada 2017/18.

Ruben Montes, un dels entrenadors de les Partisanes, es mostrava exultant al final del matx per haver pogut aconseguir finalment una victòria. Montes assegurava que “hem treballat molt i sovint no trobàvem la recompensa en forma de victòria”. El tècnic de les Partisanes alertava que “hem patit molt a la primera part i haurem d’aprendre dels errors que hem comès”.

Les noies de Ruben Montes i Cristina Sanchez han pujat fins a la sisena posició a la classificació de la lliga després d’aquesta primera victòria i se situen a només un punt de fins a tres equips. El pròxim partit de les Partisanes serà el pròxim diumenge dia 21 a les 12 del migdia a Les Oliveres de Santa Coloma. Les noies s’enfrontaran a L’Hospitalet, un equip que es troba just per sota les Partisanes a la classificació amb dos punts de distància.