​Els canvis semafòrics permeten reduir el caos per les obres de Can Feu

S’ha eliminat una fase de semàfors per agilitar la sortida cap a l’autopista C-58 des de la plaça del Mil·lenari

Cotxes just davant de l'avinguda de Can Feu
Cotxes just davant de l'avinguda de Can Feu | Benja Abad
Redacció
16 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:35h
La setmana passada van començar les obres per soterrar les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) en el seu tram inicial en la trama urbana de Sabadell, una actuació que ha obligat a tallar el passeig de Can Feu de manera definitiva fins el maig de 2019. L’acció va suposar un caos entre milers de conductors que desconeixien les obres, tot i les comunicacions oficials fetes, cosa que va saturar l’entrada a Sabadell des de la plaça del Mil·lenari.

Davant d’aquest fet, l’Ajuntament ha dut a terme accions per pal·liar els efectes del tall. “Des del tercer dia, el giratori no funciona com a rotonda, ens permet eliminar una fase de semàfors, de manera que la sortida de la ciutat és fa a una velocitat més elevada a la plaça del Mil·lenari, i part del carril que dona a la part de les obres és una via per sortir cap a Barcelona”, ha explicat el segon tinent d’alcalde, Juli Fernàndez.

L’Ajuntament, a més, ha procedit a incrementar la senyalització ia fer una campanya directa als veïns de les zones afectades.