Allò que no es va veure de la catifa vermella de «Merlí»

Selfis, nervis, corredisses i crits al TNC

Els protagonistes de «Merlí», a la gala final al TNC
Els protagonistes de «Merlí», a la gala final al TNC | Adolescents.cat
16 de gener del 2018
Nervis, corredisses i crits. Aquest era l'ambient a la catifa vermella de Merlí abans que arribessin els actors en la gala celebrada al TNC per veure el darrer episodi. "Qui creus que sortirà primer?" es preguntaven els fans de la sèrie mentre intentaven agafar lloc a primera fila. Finalment, i després d'uns minuts de confusió, Francesc Orella, l'estimat Merlí, es reunia amb els seus seguidors.

Després d'ell, que va ser el primer en "desfilar" per la catifa vermella, van anar sortint els altres protagonistes de la sèrie. "Qui ve ara? No veig ningú" deien alguns de puntetes i amb el mòbil alçat cada vegada que se sentien crits. I és que els actors no feien el típic passeig ràpid fins al photocall. Tots ells es van anar aturant al llarg de la catifa vermella per fer-se selfies amb els fans i signar-los autògrafs.


Alguns, fins i tot, com l'Adrian Grösser (el Marc a Merlí), van demanar als organitzadors que els deixessin quedar una estona més amb els seguidors perquè cap es quedés sense fotografia. Un gest que els fans el van agrair.
 

Selfis amb els actors de «Merlí». Adolescents.cat


De fet, l'Adrian Grösser va ser un dels més aclamats de la nit, juntament amb el Carlos Cuevas (el Pol), l'Elisabet Casanovas (la Tània), la Laia Manzanares (Oksana) i el Marcos Franz (el Gerard), que es va guanyar el públic amb les seves bromes i els seus peculiars posats cada cop que l'enfocava una càmera. Ell, però, no va ser l'únic que va sorprendre els fans. La Candela Antón (la Berta) i la Júlia Creus (la Mònica) van improvisar un ball a l'estil tango a davant del photocall.

La catifa vermella abans de l'últim capítol de la sèrie es va acabar amb una gran foto de família: tots els actors de Merlí i part de l'equip tècnic es van ajuntar uns segons per immortalitzar el moment mentre alguns cridaven "peripatètics, peripatètics". I és, encara que la sèrie s'acabés ahir, segur que molts mai oblidaran els peripatètics i el seu professor de Filosofia.
 

Selfis amb els actors de «Merlí». Adolescents.cat

 
 

Els protagonistes de «Merlí», a la gala final al TNC. Foto: Adolescents

 

Selfis amb els actors de «Merlí». Foto: Adolescents