​El PSC estén la mà al govern municipal per reclamar a la Generalitat les inversions necessàries

Recorda que manca l'Institut Can Llong, la Residència de la Gent Gran i la menor inversió en el Taulí

Els socialistes de Sabadell volen un front comú municipal
Els socialistes de Sabadell volen un front comú municipal | PSC Sabadell
Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:30h
El primer secretari del PSC de Sabadell, Pol Gibert, ha enumerat un seguit d’inversions que li manquen a la ciutat per part de la Generalitat, en àmbits com la sanitat, l’educació i equipaments per a la gent gran, entre d’altres. Gibert ha estès la mà perquè comptin amb els socialistes “per realitzar aquest tipus de gestions al Parlament o en qualsevol altra administració”.
 
El diputat electe ha destacat que “tindrem més força” si aquestes reivindicacions es canalitzen a través de l’Ajuntament. Gibert ha posat l’exemple “del col·lapse del Taulí i la falta d’inversions”. En aquest sentit, ha repassat que el 2016 l’hospital va rebre “una inversió molt inferior a la d’anteriors pressupostos”.
 
En aquest sentit, ha lamentat que “encara no hem vist la repercussió” dels quatre milions d’euros que el consistori ha destinat a la millora de les urgències. També ha apuntat altres demandes locals com la construcció de la Residència de la Gent Gran i l’Institut Can Llong. Ha carregat contra els últims executius catalans “per mantenir o incrementar els barracons i els mòduls, confiats en que la demografia canviarà”, amb la qual cosa no serien “necessàries aquestes infraestructures”.
 
Per a Gibert això és “passivitat i inacció” i ha demanat la intervenció municipal, que fins ara ha prioritzat inversions als barris que concentra “el seu electoral com Can Feu, Gràcia, La Creu Alta o el Centre”. Ha indicat que hi ha d’altres zones que també necessiten intervencions “des de fa molts anys, però que el govern ha oblidat”.