​El PDECat reclama la convocatòria de la Taula de la Mobilitat pel «caos» dels últims dies

El 27 d’abril de 2016 va ser l'última vegada que es va reunir

Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a les 14:49h
El portaveu del PDECat de Sabadell, Carles Rossinyol, ha reclamat la convocatòria de la Taula de la Mobilitat amb la finalitat d’avaluar el “caos” viscut a la ciutat aquesta setmana, amb els episodis de col·lapse circulatori als voltants de la plaça del Mil·lenari per l’inici de les obres a l’avinguda Can Feu.
 
L’última trobada d’aquest òrgan va ser el 27 d’abril de 2016, ha detallat Rossinyol, i ha assegurat que seria una bona eina per aportar dades tècniques i objectives per poder prendre les millors decisions entre tots els implicats.
 
Ha destacat que una intervenció d’aquestes característiques “que afecta a milers de persones s’ha d’analitzar molt bé. Quines són les conseqüències i mesures pal·liatives i això és el que no s’ha fet”. Ha recordat que el govern municipal va anunciar un pla de mobilitat a principis de 2017 “i que tardaria un any i mig a fer-se. Però això, no té cap mena de sentit. Primer fer actuacions i després un pla de mobilitat.
 
Això, al seu parer, “és una mostra de la filosofia primer actuem i després pensem”. Rossinyol ha reconegut que Sabadell necessita “repensar” la mobilitat i ha instat fer-ho “a partir d’estudis i dades objectives que permetessin implantar les mesures polítiques definides”.