L’Oficina d’Atenció a la Discapacitat obre una oficina al Casal Pere Quart

Amplia els horaris d'atenció al públic i millores en el servei

El nou punt d'atenció al Casal Pere Quart
El nou punt d'atenció al Casal Pere Quart | Ajuntament de Sabadell
Redacció
12 de gener del 2018
Actualitzat a la 13:20h
El Casal Pere Quart compta, des d'aquest dijous, amb un altre servei. És la nova Oficina d'Atenció a la Discapacitat (OAD), on podran adreçar-se per informar-se sobre qualsevol tràmit i consultar el seguiment d’intervencions amb els professionals del servei les 14.733 persones amb discapacitat de Sabadell i les 26 entitats especialitzades.

Es pretén donar una millor resposta a les necessitats que té aquest segment de la població, amb un model d’atenció a aquest col·lectiu de “finestreta única”, centralitzat i facilitador de la seva relació amb l’administració pública. Desenvoluparà quatre àrees d’intervenció: atenció a persones amb discapacitat i les seves famílies, suport a entitats, actuació transversal amb altres serveis municipals i desenvolupament de projectes comunitaris. 

A més de l'ubicació cèntrica i reserva d’aparcament, s’amplia l’horari d’atenció al públic, que serà els dilluns, dimecres i divendres, al matí de 10 a 13 hores, amb la possibilitat de visita concertada per a orientació i gestió de casos, en coordinació amb serveis socials bàsics.

L’Ajuntament comptava fins ara amb el Servei d’Atenció a Persones amb Discapacitat, ubicat al Complex Alexandra (Can Rull). Però fruit de l’evolució del treball a partir dels objectius marcats pel Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS), es trasllada al Casal Pere Quart.