polítiques socials

Els Jutjats de Sabadell notificaran al consistori abans d'un desnonament

És la base d'un protocol, que també ha impulsat l'Ajuntament de Barcelona amb el Tribunal Superior de Justícia

per Redacció, 11 de gener de 2018 a les 17:16 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La jutge degana dels Jutjats de Sabadell, Glòria Pérez Padilla, i l'Ajuntament de Sabadell han acordat les bases d'un protocol pel qual es notificarà al consistori abans d'executar un desnonament. Es pretén que la comunicació entre tots dos organismes sigui més fluïda en aquests casos i permetrà a l'administració local "poder trobar solucions eficaces en aquests processos", ha afirmat l'alcalde, Maties Serracant.

Es tracta d'un protocol que compta amb un precedent semblant al signat entre el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i l'Ajuntament de Barcelona. El consistori i els Jutjats també van acordar que la suspensió dels llançaments en els casos d'execució hipotecària es duran a terme tenint en compte la moratòria espanyola, que dóna un termini fins el 2020.


En aquest sentit, l'Ajuntament només haurà d'intervenir una vegada, a causa que aquestes execucions quedaran suspeses quan s'apliqui el termini que disposa la legislació.

 

Participació