L'humorista Oriol Cruz omplirà aquest vespre de riures el Teatre Sant Vicenç

Protagonitza la 5a Nit de Monòlegs

L'humorista Oriol Cruz
L'humorista Oriol Cruz | Juanma Peláez
Redacció
22 de gener del 2018
L'humorista sabadellenc Oriol Cruz serà el protagonista de la cinquena edició de la Nit de Monòlegs, que el Teatre Sant Vicenç celebra tradicionalment al mes de gener. Cruz és conegut per les seves aparicions en programes de televisió com Crakòvia de TV3 o el programa radiofònic Versió RAC1.

Les entrades tenen un preu de 5 euros, i comptaran amb la participació d'altres còmics i monologuistes, com Laura Lozano o Anna Rocamora.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ca"><p lang="und" dir="ltr">Com ja és tradició, el dilluns més trist de l’any omplim la platea per oferir uns monòlegs seguits de l’actuació d’un actor de reconegut prestigi. En aquesta ocasió serà l’Oriol Cruz. Tot, tot i tot per només 5€. Entrades a la venda al bar de l’entitat. <a href="https://twitter.com/hashtag/viuSantVicen%C3%A7?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#viuSantVicenç</a> <a href="https://t.co/cyxUresYUJ">pic.twitter.com/cyxUresYUJ</a></p>&mdash; Teatre Sant Vicenç (@TeatreSVicenc) <a href="https://twitter.com/TeatreSVicenc/status/951216249895309316?ref_src=twsrc%5Etfw">10 de gener de 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>