Especialistes de l'alta muntanya comparteixen la seva experiència a Sabadell

Ho faran aquest dijous, a partir de les 19 hores, a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Redacció
11 de gener del 2018
L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 segueix difonent l'alpinisme català i la importància de la preservació històrica. Aquest dijous, a partir de les 19 hores a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, s'ha organitzat una taula rodona que duu per títol "Conservació i memòria de l’alpinisme català". 

Estarà moderada pel membre fundador del Servei General d’Informació de Muntanya, Carles Capellas, i comptarà amb tres experts de l’alta muntanya: l'escalador expert, cineasta i escriptor, membre honorífic de la Union Internationale des Associations d'Alpinisme (UIAA), condecorat amb la medalla de l’esport de la Generalitat de Catalunya l’any 2003, entre molts altres reconeixements, Jordi Pons; l'especialista en medicina de muntanya i metge expedicionari, subdirector de l’Institut d’Estudis de Medicina de Muntanya, Antoni Ricart, i el director de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya i Escalada, des de 1999, i representant del Consell Europeu a la International Federation of Sport Climbing (IFSC), Lluís Giner.

Serà la tercera i última conferència, emmarcada dins l'exposició A punt i amunt, després de les dutes a terme amb els alpinistes Ferran Latorre i Òscar Cadiach, els dos catalans que han aconseguit coronar els catorze cims més alts del món. 

El programa d’activitats complementàries clourà aquestl diumenge, amb una visita guiada a l’exposició, també gratuïta, a càrrec dels serveis pedagògics de l’Espai Cultura.