Esteve Calzada agafa el control del CE Sabadell

El passat juny es va convertir en màxim accionista però mantenint el càrrec d’Antoni Reguant

per Redacció, 10 de gener de 2018 a les 13:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El CE Sabadell ha anunciat aquest dimecres que el màxim accionista del club, Esteve Calzada, i el seu equip de treball passen assumir “les tasques executives i de representació” de l’entitat i “amb efectes immediats”. Unes competències que han dut a terme, Antoni Reguant, i el seu equip del consell d’administració.
 

Es tracta d’un pas més “en els canvis derivats de la nova estructura accionarial”, encetada el passat mes de juny quan Calzada va convertir-se en el màxim accionista. A més, els arlequinats, a finals de 2017, va sortir del concurs de creditors.
 
El club ha reconegut “la tasca desenvolupada” per Reguant -al càrrec des de finals de 2015- i els seus consellers “en circumstàncies de màxima complexitat i agraeix la seva participació”, que com ha remarcat ha estat “del tot necessària” per completar “de manera definitiva la transició cap a un consell d’administració totalment renovat”.
 

En aquest sentit, i en el marc “de la renovació integral” de l’estructura directiva, “pròximament” s’anunciaran els nous integrants. 

 

Participació