Esteve Calzada agafa el control del CE Sabadell

El passat juny es va convertir en màxim accionista però mantenint el càrrec d’Antoni Reguant

El ja expresident del CE Sabadell, Antoni Reguant, en una imatge d'arxiu
El ja expresident del CE Sabadell, Antoni Reguant, en una imatge d'arxiu | CES
Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat el 15 de gener a les 0:01h
El CE Sabadell ha anunciat aquest dimecres que el màxim accionista del club, Esteve Calzada, i el seu equip de treball passen assumir “les tasques executives i de representació” de l’entitat i “amb efectes immediats”. Unes competències que han dut a terme, Antoni Reguant, i el seu equip del consell d’administració.
 
Es tracta d’un pas més “en els canvis derivats de la nova estructura accionarial”, encetada el passat mes de juny quan Calzada va convertir-se en el màxim accionista. A més, els arlequinats, a finals de 2017, va sortir del concurs de creditors.
 
El club ha reconegut “la tasca desenvolupada” per Reguant -al càrrec des de finals de 2015- i els seus consellers “en circumstàncies de màxima complexitat i agraeix la seva participació”, que com ha remarcat ha estat “del tot necessària” per completar “de manera definitiva la transició cap a un consell d’administració totalment renovat”.
 
En aquest sentit, i en el marc “de la renovació integral” de l’estructura directiva, “pròximament” s’anunciaran els nous integrants.