El PSC carrega contra el govern de Sabadell pel caos circulatori per les obres dels FGC

Les primeres 24 hores han estat realment complicades en hora punta per als conductors que entraven i sortien de la ciutat per la plaça del Mil·lenari

Cotxes just davant de l'avinguda de Can Feu
Cotxes just davant de l'avinguda de Can Feu | Benja Abad
Redacció
10 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:18h
El PSC de Sabadell ha carregat contra el govern de la ciutat, a qui acusen de mala planificació per resoldre el caos circulatori derivat del tall de l'avinguda de Can Feu. Aquesta via, una de les principals per accedir a la ciutat, ha quedat anul·lada per les obres que s'han començat a fer per soterrar les vies del tren i cosir els barris de Gràcia i Can Feu.

L'inici de les obres ha enganxat desprevinguts molts conductors, tot i les nombroses informacions publicades als mitjans de comunicació i els cartells instal·lats a les rodalies d'on han començat els treballs. Tot i això, el PSC, a través d'un comunicat, ha criticat la "falta de previsió", entenent que el govern local "s'ha vist desbordat".

Amb tot, el PSC qualifica de "caos absolut" la situació que es viu a les principals vies d'accés a Sabadell, donat que s'han aplicat mesures insuficients per aportar alternatives als ciutadans, considera la força socialista. És per això que creuen que s'ha actuat amb "improvisació i incompetència".