ENQUESTA Heu trobat complicacions viàries pel tall de l'avinguda de Can Feu de Sabadell?

Les obres s'allargaran, segons FGC, durant 17 mesos

Andana de l'estació Can Feu - Gràcia, a Sabadell.
Andana de l'estació Can Feu - Gràcia, a Sabadell. | Juanma Peláez
Redacció
09 de gener del 2018
Actualitzat a les 20:32h
Aquest dimarts comença el compte enrere perquè el pas dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per Sabadell ho faci completament soterrat. Una realitat, però, que no arribarà fins a la primavera 2019, segons va estimar el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font, en la presentació de l'obra a Can Feu - Gràcia. Mentrestant, hi haurà alteracions a la circulació de vehicles de la superfície. 

A partir d'aquest dimarts es tallarà el trànsit de vehicles i el pas de vianants al passeig de Can Feu, entre la plaça del Mil·lenari i el carrer de Damià Forment. L'Ajuntament ha dissenyat una sèrie de mesures que consisteixen canvis de sentit i alteracions als carrers que afecten el més de 300 metres de soterrament. Uns canvis que se sumen a la prohibició del gir a l'esquerra, venint del nord, a la flamant Ronda Ponent cap al carrer Joan Plans, vigent des d'aquest dilluns.
 
El consistori, per tal d'evitar una possible congestió de la Rambla d'Ibèria i la Ronda Ponent amb aquest nou escenari, ha introduït algunes novetats com ara endarrerir l'últim pas de vianants fins a l'altura del carrer Borgonyó.  

L'Ajuntament ha proposat alternatives per accedir a la ciutat en cotxe, procedent de la C-58. Així com per la zona de Gràcia. 
 

Els itineraris alternatius per accedir a les diferents zones de Sabadell Foto: Ajuntament de Sabadell