Adéu al restaurant de l'Escola de Restauració de Sabadell

El servei posa punt i final amb el replantejament de la seva aposta formativa

per Redacció, 10 de gener de 2018 a les 10:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El servei de restaurant de l'Escola de Restauració tanca. El restaurant, que es troba al Vapor Llonch, baixa la persiana després que l'Ajuntament hagi optat per reorientar el model formatiu que s'hi duu a terme.

El canvi es farà segons les necessitats actuals del sector, que segons el consistori ha experimentat una evolució molt important en les darreres dècades i que requereix professionals amb un alt grau d’especialització.


L’aposta és per un model molt més pedagògic i no pas productiu. Aquest fet comporta el tancament del servei de restaurant. L’evolució del model està en línia amb d’altres escoles de referència que malgrat ofereixen servei al públic, aquest sempre depèn del nivell de coneixements i ritme d’aprenentatge dels participants i no al contrari.

Durant l’any 2018, en funció de les disponibilitats pressupostàries, s’anirà avançant en la formulació i implementació de la nova Escola de Restauració. 

 

Participació