transport públic

​Veïns del Vallès critiquen la pujada de preu de les tarifes del transport públic

per Redacció, 10 de gener de 2018 a les 07:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Coordinadora del Moviment Veïnal del Vallès (Barcelona) ha criticat que l'augment decretat per l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) del bitllet senzill i de la majoria de abonaments posa en risc el dret social de la mobilitat, segons un comunicat de la mateixa plataforma.

Ha apuntat que la pujada de preus representa per als usuaris un cost de mitjana entre un 2% i un 2,5% més, i segons la Coordinadora, "no té en compte que els trajectes són una despesa considerable per a la majoria de les famílies ", a més d'esmentar que perjudica les polítiques que pretenen incentivar la substitució del vehicle privat pel transport públic.


Així mateix, ha lamentat el que considera "agressions contra les classes populars" i ha opinat que hi ha problemes socials i econòmics que afecten la societat i que l'Estat està incomplint el finançament del transport públic.

 

Participació