Una empresa vallesana recupera les expressions de Chiquito de la Calzada en un joc online

Es tracta d'un homenatge al còmic andalús, que va cedir a la companyia catalana abans de morir

El minijoc de Chiquito actuant en un plató de televisió
El minijoc de Chiquito actuant en un plató de televisió | MGA Games
Redacció
10 de gener del 2018
"Fistro pecador!", "¿Te das cuen?" y "No puedor!". Són algunes de les expressions que l'humorista Chiquito de la Calzada va introduir al vocabulari de nens, adolescents i adults de la dècada dels 90. Unes sentències que han perdurat amb el temps. L'empresa MGA Games, amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, les ha recuperat per a un joc d'escurabutxaques. 

La companyia l'ha llançat al mercat en un homenatge al desaparegut humorista. Però no només se l'escolta, també apareix amb el seu particular caminar durant el joc. Així mateix hi ha diversos mini-jocs, en la línia de tribut, amb la versió de cantant de flamenc de Chiquito o participant en un plató de televisió, on els 90 va adquirir la fama.
 

Cursa amb la particular forma de caminar de Chiquito Foto: MGA Games


El joc ha aconseguit la cessió dels drets d'imatge del propi Chiquito mesos abans de morir i que ha comptat amb el beneplàcit del seu representant.
 
Prèviament al seu llançament s'ha provat en el portal d'apostes i casino online, Goldenpark.es, i s'han registrat més de 120.000 partides jugades en menys d'una setmana.