Novetats en la circulació a la Ronda Ponent de Sabadell

Coincidint amb l'inici de les obres de soterrament dels FGC entre Gràcia i Can Feu

El tram afectat
El tram afectat | Ajuntament de Sabadell
Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat el 14 de gener a les 0:29h
Des d'aquest dilluns els conductors que circulen per la Ronda Ponent no poden fer el gir a l'esquerra, venint del nord, cap al carrer Joan Plans. Es tracta d'una de les afectacions més importants que afecten aquesta via principal de la ciutat a partir de les obres per soterrar les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per recosir els barris de Gràcia i Can Feu.

Un cop acabada la rotonda de la rambla d'Ibèria a la cruïlla amb les carreteres de Terrassa i de Barcelona i la ronda de Ponent, l’Ajuntament duu a terme noves accions en la circulació en aquest punt de la ciutat.

Això ha provocat que s'elimini el gir a l'esquerra que fins ara hi havia a la ronda Ponent venint de plaça de Catalunya. Aquest gir permetia entrar cap al centre pel carrer de Joan Plans, un fet que eliminava un dels dos carrils disponibles per sortir de la ciutat.

Aquest tram disposava de tres carrils de sortida i tres d'entrada, però la instal·lació del carril bici en calçada n'ha tret un per sentit, de manera que en quedaven dos. De sortida, però, el fet que un carril quedés hipotecat pel gir a l'esquerra en el tram final feia d'embut, motiu pel qual s'ha optat per eliminar-lo.