​Els Reis d'Orient porten diversos accidents amb alcoholèmia i ferits a Sabadell

S’han registrat durant el darrer cap de setmana de festes

Redacció
08 de gener del 2018
Actualitzat a les 11:48h
Els Reis d’Orient han passat per Sabadell, però també el cava, la ratafia o la cervesa. Prova d’això són els diversos accidents amb alcohol pel mig que s’han registrat en el darrer cap de setmana de les festes de Nadal, alguns dels quals amb negativa per part dels conductors de sotmetre’s a les proves corresponents per determinar el volum d’alcohol que duien al cos.

La Nit de Reis va començar animadeta, amb la detecció d’un conductor que es va saltar un semàfor en vermell a la plaça Concòrdia a les 4.52 hores. Una patrulla el va seguir i aturar, moment en què van decidir fer-li la prova d’alcoholèmia. La sorpresa no va ser només que va donar un resultat de 0,56 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l), sinó que a més, l’home, de 20 anys, conduïa sense haver-se tret mai el carnet. Per això se’l va denunciar i li van immobilitzar el vehicle.

Poc després, a les 4.57 hores, al carrer Montcada, una altra patrulla va aturar un turisme i es va fer la prova d’ alcoholèmia al conductor, de 34 anys. Va donar positiu amb un resultat de 0,74 mg/l, motiu pel qual es van fer les diligències judicials corresponents per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitzà el vehicle.

Més tard, a les 6.00 hores del mateix dia 6 de gener, es va produir un accident de trànsit a la Zona Hermètica, a la confluència dels carrers Rocafort i Viladomat, on un cotxe va topar contra una pilona de metall i va marxar del lloc. Això va provocar una operació de cerca que va acabar amb la localització del cotxe al carrer Pare Sallarès, i el conductor, de 59 anys, al carrer Bilbao, amb símptomes d’haver begut. Es va negar a fer la prova d’alcoholèmia, motiu pel qual es van fer les diligències judicials corresponents per aquesta negativa.

Ja cap al tard, a les 20.08 hores, al carrer Serra d’en Camaró, una patrulla va aturar un cotxe i va fer la prova d’alcoholèmia al conductor, de 53 anys. Va donar positiu amb un resultat de 0,61 mg/l, motiu pel qual se’l denuncià per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa, i s’immobilitzà el vehicle.

Al dia següent, el diumenge 7 de gener, a les 2.52 hores, es va registrar un accident de dos cotxes a la Ronda Ponent amb carrer Margenat. Un dels dos conductors, de 25 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,48 mg/l, i se’l va denunciar per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. Un passatger, de 17 anys, va ser traslladat a l’hospital Taulí amb pronòstic lleu. 

El mateix matí, a les 8.21 hores, un altre accident al carrer Apúlia amb plaça Olímpia implicava un cotxe, que va topar contra una furgoneta aparcada. El conductor, de 23 anys, va donar positiu amb un resultat de 0.96 mg/l, motiu pel qual es van fer les diligències judicials per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i s’immobilitzà el vehicle. El noi va ser atès al mateix lloc per un cop a la mà.

Ja aquesta matinada de dilluns, a les 2.52 hores, la policia ha detectat un conductor de 28 anys al carrer Rocafort amb clars símptomes d’haver begut, però s’ha negat a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia. Per aquest motiu se l’ha denunciat i se l’hi ha immobilitzat el vehicle.