​El Campament Reial rep 10.000 visitants en el seu retorn al Racó del Campanar

S'espera que aquest indret es "consolidi" en el futur

L'Ambaixador Reial rebent les cartes dels nens
L'Ambaixador Reial rebent les cartes dels nens | Ajuntament de Sabadell
Redacció
05 de gener del 2018
Actualitzat a les 10:21h
El dia de Sant Esteve va arribar a Sabadell l’Ambaixador Reial i es va instal·lar al Racó del Campanar per rebre les cartes dels nens, a més es van repartir diferents carters per altres indrets de la ciutat. El Campament Reial es va instal·lar en aquest punt cèntric fins aquest dijous , en passat, en aquest període, 10.000 persones.
 
Un increment del 25% respecte a l’any anterior. Sabadell Comerç Centre, organitzador d’aquesta tradicional activitat nadalenca, s’ha mostrat molt satisfet amb aquest augment de visitants. Ha apuntat diversos motius com el fet que sigui “un espai tan visible” i que a la vegada es faci “a totes les activitats infantils de Nadal organitzades per l’Ajuntament”.
 
L’Ambaixador ha tornat al Racó del Campanar després de deu anys i la bona resposta de públic s’espera “consolidar” aquest emplaçament, a més de poder continuar “amb la col·laboració estreta” del consistori.
 
Així que, amb totes les cartes de desitjos dels nens de Sabadell en mà, l’Ambaixador Reial ja està enllestit per participar a la cavalcada amb els Reis d’Orient.