El policia de Sabadell que va salvar la nena de dos anys: «L'única satisfacció és veure-la respirar de nou»

El cos suggereix que se li atorgui "una medalla" pel seu gest

El policia i membres del SEM atenent la nena de dos anys
El policia i membres del SEM atenent la nena de dos anys | Policia Municipal de Sabadell
Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 21:54h
Aquells que treballen en l'àmbit de l'atenció i la protecció ciutadana estan exposats a que, de sobte, les seves actuacions es converteixin en una heroïcitat. Això és el que li va passar a l'agent, motorista de la Unitat de Trànsit de la Policia Municipal de Sabadell, Miki Piñol. Piñol va salvar la vida d'una nena de dos anys, que acabava de patir una aturada cardíaca. 

Des de que s'ha fet pública la seva "gesta", com l'han qualificat des del cos, el policia ha rebut una infinitat de reconeixements i davant d'aquesta onada de felicitacions i la repercussió mediàtica que ha comportat, s'ha vist desbordat. Per això, simplement ha volgut transmetre que "l'única satisfacció és veure la nena respirar i plorar de nou. Ja en tinc prou". 

En un breu comunicat del grup sindicat UGT de la Policia, ha tret ferro de la seva resposta davant la situació. Ha repartit felicitacions i ha volgut compartir-les amb els seus companys, tot i admetre "l'orgull" que està sentint en les últimes hores.   

El sindicat ha descrit que el que va viure la ciutat el passat dimarts és "el naixement d'un superheroi". Ha agraït la feina de l'agent, perquè "tots en sentim orgullosos" de lluir l'uniforme de la Policia Municipal. Ha suggerit que se'l reconegui "amb una medalla" per aquest gest.