Entesa per Sabadell, sobre l'arxivament: «No podem passar per alt els danys polítics i morals ocasionats»

Qualifica de "males arts" la denúncia interposada pel PSC i la treballadora municipal

Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a les 15:36h
Entesa per Sabadell també ha reaccionat a l'anunci del sobreseïment de la causa contra l'alcalde, Maties Serracant, i tres treballadores municipals. La formació s'ha alienat amb l'entitat El Tallaret i ha carregat contra el PSC i la treballadora pública, els que van denunciar el cas davant la justícia. Tot i celebrar que "s'arxivi", ha remarcat que "no podem passar per alt els danys polítics i morals ocasionats". 

En aquest sentit, ha qualificat de "males arts dels socialistes i la funcionària Maite Morao". A més, ha afegit, que la seva denúncia va provocar "repercussions negatives" dins l'equip municipal, així com dins les entitats que conformen El Tallaret. 

Igual que va fer Serracant i la Crida per Sabadell, han descrit la denúncia com a "falsa" i que era "una revenja per haver estat imputats pel jutge instructor del sumari que investiga irregularitats comeses a Ca n'Alzina. Per desgastar el govern municipal, també". 

La formació ha recordat que la decisió del jutge del Jutjat d'Instrucció número 2 es detalla que hi ha "manca d'indicis i d'acreditació dels fets, per se irrellevants les accions denunciades o bé desmentides pels testimonis". Per això, ha recomanat "un contenciós administratiu" com la via per solucionar la problemàtica.