​El Tallaret exigeix dimissions i disculpes dels dirigents socialistes

També reclama la retractació dels representants polítics del ple que han utilitzat el cas “per a finalitats partidistes” | L’entitat ha criticat l’afectació que ha tingut el procés judicial i “l’inoperant lentitud” de l’administració pública

Redacció
04 de gener del 2018
Actualitzat a la 1:35h
El Casal Popular El Tallaret ha reaccionat amb contundència al sobreseïment de la causa per la cessió de Cal Balsach. L’entitat ha apuntat contra diverses formacions polítiques que “els han calumniat i acusat” en els últims mesos. En especial ha carregat contra el PSC, que li ha exigit “la disculpa pública” i la dimissió “d’aquells que han d’assumir responsabilitats de la denúncia”.
 
Ha assenyalat el portaveu dels socialistes, Josep Ayuso, i el partit per utilitzar el cas “per a finalitats partidistes de forma maquiavèl·lica pretenent tombar el projecte”. Ha subratllat que “no només no van complir amb el seus compromisos sinó que, a més, han volgut perjudicar-lo”.
 
També ha repartit crítiques contra “aquells representants al ple que tantes vegades han utilitzat El Tallaret per a finalitats partidistes, important-los molt poc o gens el mal que podien estar infringint”. Per això, ha reivindicat “la retractació” de tots ells.
 
L’entitat ha assegurat que la denúncia i el posterior procediment judicial ha perjudicat “greument” la cessió. A més, també ha carregat per la “inoperant lentitud” de l’administració pública. Per tot plegat, ha reclamat “l’acceleració immediata” del procés de concessió de Cal Balsach.